Bostadsrättsföreningen Rosendal St 9

Stockholms län

Information

Bostadsrättsföreningen Rosendal St 9 är ett företag som finns i Stockholm. I Bostadsrättsföreningen Rosendal St 9 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Boström, Martin som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Ax, Hans Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Mehra, Jonas Vikram som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Frank Evert Rune Joachim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Parke, Åsa Emilia som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Pihlgren, Marianne som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamotCambier, Ann-Charlotte som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ridderstrand, Lars Stellan Magnus som är född 1959 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Rosendal St 9 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Rosendal St 9 på telefon 08-7020702.

Att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Idag är Bostadsrättsföreningen Rosendal St 9 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Rosendal St 9 är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Rosendal St 9 innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-04-02 och Bostadsrättsföreningen Rosendal St 9 är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-03-26.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Rosendal St 9 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ax, Hans Olof -Boström, Martin -Mehra, Jonas Vikram

Bostadsrättsföreningen Rosendal St 9 har 716419-2358 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.