Bostadsrättsföreningen Kattan Större 6

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Bostadsrättsföreningen Kattan Större 6. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Kattan Större 6 tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Kattan Större 6 är ej momsregistretat och har organisationsnummer 716417-9231.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6419435.

Bostadsrättsföreningen Kattan Större 6 är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Kattan Större 6 så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Elding, Lars Jonas Hugo som är född 1972 och har titeln Suppleant , Johansson, Per Erik som är född 1941 och har titeln Suppleant . Lönn, Maria Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant , Vestman, Britta Maria som är född 1953 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att i föreningens hus upplåta bostäder och andra lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.