Ordgruppen Ekonomisk Förening

Stockholms län

Information

716417-6633 är organisationsnummer för företaget Ordgruppen Ekonomisk Förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ordgruppen Ekonomisk Förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Stockholm som är den kommunen som Ordgruppen Ekonomisk Förening finns i.

Ordgruppen Ekonomisk Förening har varit registrerat sedan 1982-02-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ordgruppen Ekonomisk Förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Ordgruppen Ekonomisk Förening är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Ordgruppen Ekonomisk Förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Ann Svenske och Per Svenske, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ordgruppen Ekonomisk Förening så kan ni göra det på telefon genom 08-7850385 eller genom brev på följande adress:
S:t Eriksg. 10, 112 39, Stockholm

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att garantera en lektörsfri och icke-kommersiell bokutgivning och därmed verka för idén om det fria bokskapandet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ordgruppen Ekonomisk Förening och det är Ankarcrona, Hans Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Svenske, Ann Kerstin Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Svenske, Per Arvid som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,