Bostadsrättsföreningen Kejsarkronan 7

Stockholms län

Information

716417-5700 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Kejsarkronan 7. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Kejsarkronan 7 är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Stockholm som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Kejsarkronan 7 finns i.

Bostadsrättsföreningen Kejsarkronan 7 har varit registrerat sedan 1981-07-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Kejsarkronan 7 så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Kejsarkronan 7 är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Kejsarkronan 7 är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Guttormsson, Axel Uno -Karlström, Christer Yngve -Strand Garcia, Karola Margareta

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Kejsarkronan 7 så kan ni göra det på telefon genom 08-325402 eller genom brev på följande adress:
Upplandsg. 54, 113 28, Stockholm

Att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nytt- jande utan begränsning till tiden.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Kejsarkronan 7 och det är Guttormsson, Axel Uno som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlström, Christer Yngve som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, Andrea Cecilia som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand Garcia, Karola Margareta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Ingrid Christina E som är född 1949 och har titeln Suppleant,