Bostadsrättsföreningen Iverson

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Bostadsrättsföreningen Iverson. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Iverson tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Iverson är ej momsregistretat och har organisationsnummer 716411-7447.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Iverson på följande adress Engelbrektsg. 15, 114 32, Stockholm.

Bostadsrättsföreningen Iverson är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Iverson så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Heper, Gül Ajda Maria som är född 1976 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.