Kiro-Praktiken, Karin Dernulf

Stockholms län

Information

Kiro-Praktiken, Karin Dernulf hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Kiro-Praktiken, Karin Dernulf finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Kiro-Praktiken, Karin Dernulf tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Kiro-Praktiken, Karin Dernulf har haft sedan 1998-01-01. Kiro-Praktiken, Karin Dernulf har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kiro-Praktiken, Karin Dernulf så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6583912.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Kiro-Praktiken, Karin Dernulf har idag 711115-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kiro-Praktiken, Karin Dernulf

Arbeta som kiropraktor och behandla personer som har problem-smärta i kroppen som kan relateras till leder och muskler. Behandling kommer att ske med kiropraktiska metoder och med massage behandling. Jag riktar mig till privat personer men även till företag i området.

I Kiro-Praktiken, Karin Dernulf så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dernulf, Karin Elisabet som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .