Fotograf Joakim Lindgren

Stockholms län

Information

711115-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fotograf Joakim Lindgren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fotograf Joakim Lindgren är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Fotograf Joakim Lindgren finns i.

Fotograf Joakim Lindgren har varit registrerat sedan 2001-02-26 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-04-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fotograf Joakim Lindgren så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-04-13.

Fotograf Joakim Lindgren är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Fotograf Joakim Lindgren är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fotograf Joakim Lindgren så kan ni göra det på telefon genom 08-6504888 eller genom brev på följande adress:

Fotografera och sälja bilder. Både naturbilder och för dagspress. Ta en del konstnärliga arbeten

Det finns olika personer som har en koppling med Fotograf Joakim Lindgren och det är Daleke, Karl Evert Joakim som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,