Josefin Design

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Josefin Design. Det finns flera bolag som liknar Josefin Design i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Josefin Design är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-05 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1996-01-12 så har Josefin Design varit registrerat och sedan 2004-02-05 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Josefin Design och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Josefin Design så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Josefin Design så kan ni göra det på 08-6412729.

Design av kläder, sömnad, mönsterkonstruktion på beställning samt ritar egna kläder. Frilansverksamhet. Konsultverksamhet inom inredningsarkitektur, utför inredningshjälp, val av väggfärger, tapeter och textilier. Formgivning inom möbeltillverkning och textil.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Löfström Schwieler, Anna Josefin som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Josefin Design har 710914-XXXX som sitt organisationsnummer.