Super Tyghus

Stockholms län

Information

710619-XXXX är organisationsnummer för bolaget Super Tyghus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Super Tyghus är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Super Tyghus finns i.

Super Tyghus har varit registrerat sedan 2003-06-23 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Super Tyghus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-21.

Super Tyghus är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Super Tyghus är följande:

Vill ni komma i kontakt med Super Tyghus så kan ni göra det på telefon genom 08-56474300 eller genom brev på följande adress:

Textil, symaskiner, sybehör, beklädnad och inredning.

Det finns olika personer som har en koppling med Super Tyghus och det är Gill, Humaira som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,