T Brundin Teknik

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och T Brundin Teknik är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och T Brundin Teknik är ett av dem. Statusen för T Brundin Teknik är att Bolaget är aktivt.

T Brundin Teknik är ett Enskild firma och skapades 2003-08-29. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som T Brundin Teknik ska trivas.

T Brundin Teknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Teknisk konsultverksamhet med filmproduktion och annan skapande verksamhet med bistånd till produktionsledaren med konstruktionsförslag och färdiga lösningar inom teknikområden såsom el, elektronik, mekanik samt fordonslösningar. Vid transportuppdrag hjälpa kunder med en helhetslösning för att skapa en säker transport av känsliga varor, både vid fordonstransport och transporter till sjöss. I samband med eventverksamhet bistå eventansvariga med tekniska lösningar för scen, presentation och logistik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T Brundin Teknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är T Brundin Teknik och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med T Brundin Teknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5575308.

.

De som är på något sätt har med T Brundin Teknik är Brundin, Tomas Magnus som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

T Brundin Teknik har 710605-XXXX som sitt organisationsnummer.