Lejman Web

Stockholms län

Information

710512-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lejman Web. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lejman Web är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Lejman Web finns i.

Lejman Web har varit registrerat sedan 2005-09-09 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lejman Web så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-04-12.

Lejman Web är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Lejman Web är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lejman Web så kan ni göra det på telefon genom 070-9655285 eller genom brev på följande adress:

Försälja hemelektronik (TV, video, MP3), datorer, datatillbehör, spelkonsoler, spel och ljudböcker via internet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lejman Web och det är Lejman, Patrik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,