Goodfella Coaching and Consulting

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Goodfella Coaching and Consulting är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Goodfella Coaching and Consulting är ett av dem. Statusen för Goodfella Coaching and Consulting är att Bolaget är aktivt.

Goodfella Coaching and Consulting är ett Enskild firma och skapades 2004-06-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Goodfella Coaching and Consulting ska trivas.

Goodfella Coaching and Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-28. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom ledarskap- och organisationsutveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Goodfella Coaching and Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-28.

Idag är Goodfella Coaching and Consulting och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Goodfella Coaching and Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3781423.

.

De som är på något sätt har med Goodfella Coaching and Consulting är Nilsson, Lars Johan som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Goodfella Coaching and Consulting har 710506-XXXX som sitt organisationsnummer.