One of a kind consulting

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter One of a kind consulting. Det finns flera verksamheter som liknar One of a kind consulting i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

One of a kind consulting är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-09-08 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-10-20 så har One of a kind consulting varit registrerat och sedan 2005-09-08 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är One of a kind consulting och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med One of a kind consulting så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med One of a kind consulting så kan ni göra det på 070-7596076.

Kunskapsöverföring, projektledning samt praktisk vägledning i processen att uppfylla kommande eu lagstiftning inom miljö- och kemikalie området.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Portnoff, Åsa Maria som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

One of a kind consulting har 710421-XXXX som sitt organisationsnummer.