Patrik Steorn

Stockholms län

Information

710406-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Patrik Steorn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Patrik Steorn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Patrik Steorn finns i.

Patrik Steorn har varit registrerat sedan 2003-05-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Patrik Steorn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

Patrik Steorn är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Patrik Steorn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Patrik Steorn så kan ni göra det på telefon genom 08-6498492 eller genom brev på följande adress:

Guide-visningsverksamhet. Konstpedagogik. Skribentuppdrag.Författare Konsult inom konstvetenskap och konstpedagogik. Föreläsningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Patrik Steorn och det är Steorn, Patrik Gösta Emil som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,