C.D & Wåhlstedt Reklam

Stockholms län

Information

C.D & Wåhlstedt Reklam är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som C.D & Wåhlstedt Reklam finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

C.D & Wåhlstedt Reklam som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-10-21. Men sedan 1998-01-01 så har C.D & Wåhlstedt Reklam varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på C.D & Wåhlstedt Reklam så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8710405.

Stockholm arbetar för att bolag som C.D & Wåhlstedt Reklam ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för C.D & Wåhlstedt Reklam. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsulttjänster inom tryckeribranschen, handel med och förvaltning av fast egendom och värdepapper, handel inom konfektionsbranschen samt bedriva härmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för C.D & Wåhlstedt Reklam är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till C.D & Wåhlstedt Reklam och det är följande personer, Wåhlstedt, Björn Oskar Magnus som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för C.D & Wåhlstedt Reklam är 710405-XXXX.