Fotograf Mikael Donzelli

Stockholms län

Information

Fotograf Mikael Donzelli är ett bolag som finns i Stockholm. I Fotograf Mikael Donzelli finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hollstrand Donzelli, M Mikael som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fotograf Mikael Donzelli så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fotograf Mikael Donzelli på telefon 08-318585.

Fotograf, stillbild + TV fotograf. Producerar, redigerar rörliga bilder + stillbilder. Produktionsuppdrag reklam, stillbilder + rörliga bilder. Rådgivare i produktionsarbetet. Konstnärlig rådgivare.

Idag är Fotograf Mikael Donzelli av bolagstypen Enskild firma.

Fotograf Mikael Donzelli är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fotograf Mikael Donzelli innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Fotograf Mikael Donzelli är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fotograf Mikael Donzelli så är det följande:

Fotograf Mikael Donzelli har 710210-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.