FyrverkeriDesign Kenth Svensson

Stockholms län

Information

710209-XXXX är organisationsnummer för verksamheten FyrverkeriDesign Kenth Svensson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FyrverkeriDesign Kenth Svensson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som FyrverkeriDesign Kenth Svensson finns i.

FyrverkeriDesign Kenth Svensson har varit registrerat sedan 2006-08-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för FyrverkeriDesign Kenth Svensson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-28.

FyrverkeriDesign Kenth Svensson är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för FyrverkeriDesign Kenth Svensson är följande:

Vill ni komma i kontakt med FyrverkeriDesign Kenth Svensson så kan ni göra det på telefon genom 070-6117117 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och avskjutning av fyrverkerier.

Det finns olika personer som har en koppling med FyrverkeriDesign Kenth Svensson och det är Svensson, Kenth Tommy som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,