Mobile Consulting MC

Stockholms län

Information

710105-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mobile Consulting MC. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mobile Consulting MC är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Mobile Consulting MC finns i.

Mobile Consulting MC har varit registrerat sedan 2001-12-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mobile Consulting MC så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mobile Consulting MC är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Mobile Consulting MC är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mobile Consulting MC så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bedriva stategisk rådgivning inom områdena företagsledning, marknadskommunikation, finansiering och ekonomi samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mobile Consulting MC och det är Sabelskiöld, Sten Magnus som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,