Bostadsrättsföreningen Cassiopea nr 3 och 4

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Cassiopea nr 3 och 4 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Stockholm så är Bostadsrättsföreningen Cassiopea nr 3 och 4 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1972-04-06 så skapades Bostadsrättsföreningen Cassiopea nr 3 och 4 och företaget är har ej F-skattsedel.

Bostadsrättsföreningen Cassiopea nr 3 och 4 är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

702002-8895 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Cassiopea nr 3 och 4 och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Cassiopea nr 3 och 4 så går det att nå dem via telefon på 08-227923 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Cassiopea nr 3 och 4 är Atle, Per-Olov som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Kilgren, Connie Hähnel som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Kohler, Walter Jan Robin som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sven Lars Johan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Warg, Emma Gunilla som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gyll, Dan Stefan som är född 1957 och har titeln SuppleantHallin, Dick Conny som är född 1963 och har titeln Suppleant, .