Bostadsföreningen Pålen utan personlig ansvarighet

Stockholms län

Information

Bostadsföreningen Pålen utan personlig ansvarighet är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Bostadsföreningen Pålen utan personlig ansvarighet finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bostadsföreningen Pålen utan personlig ansvarighet som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1917-04-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Pålsundsg. 5, 117 31, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bostadsföreningen Pålen utan personlig ansvarighet så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6584084.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Bostadsföreningen Pålen utan personlig ansvarighet ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bostadsföreningen Pålen utan personlig ansvarighet. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Att inköpa en eller flera fastigheter inom stockholm för att bereda bostäder åt sina medlemmar.

Firmatecknare för Bostadsföreningen Pålen utan personlig ansvarighet är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bostadsföreningen Pålen utan personlig ansvarighet och det är följande personer, Borg, Ingrid Agneta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Henrik Viljam som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Nevéus, Ernst Ingmar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Thörn, Gunilla Cecilia som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Karl Stefan som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lindkvist, Per Anders som är född 1978 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för Bostadsföreningen Pålen utan personlig ansvarighet är 702001-7237.