Bostadsföreningen Nybygget utan personlig ansvarighet

Stockholms län

Information

Bostadsföreningen Nybygget utan personlig ansvarighet hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Bostadsföreningen Nybygget utan personlig ansvarighet finns. I Stockholm så finns det många olika Bostadsförening och i Stockholms län så finns det ännu fler Bostadsförening. Bostadsföreningen Nybygget utan personlig ansvarighet tillhör bolagstypen Bostadsförening och bolaget har ej F-skatt. Bostadsföreningen Nybygget utan personlig ansvarighet har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bostadsföreningen Nybygget utan personlig ansvarighet så kan ni göra det genom att skicka er post till Kocksg. 60 B, 116 29, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-6351812.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Bostadsföreningen Nybygget utan personlig ansvarighet har idag 702001-5660 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Alfredsson Grube, Johan Andreas -Appelberg, Ulrika Harriet är den som för stunden ansvarar för Bostadsföreningen Nybygget utan personlig ansvarighet

Att efter inköp av egendomen no 15 och 16 i kvarteret Nybygget med adressnummer 58-60 a och b vid Kocksgatan i Stockholm försälja bostäder åt sina medlemmar.

I Bostadsföreningen Nybygget utan personlig ansvarighet så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alfredsson Grube, Johan Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Appelberg, Ulrika Harriet som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Fryxell, Eva Linnea som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanström, Patrik Lars som är född 1976 och har titeln Suppleant, .