Bostadsföreningen Kettingen nr 2 utan personlig ansvarighet

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Bostadsföreningen Kettingen nr 2 utan personlig ansvarighet. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Bostadsförening. Bostadsföreningen Kettingen nr 2 utan personlig ansvarighet tillhör bolagstypen "Bostadsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Bostadsföreningen Kettingen nr 2 utan personlig ansvarighet är ej momsregistretat och har organisationsnummer 702001-2485.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-6530778 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsföreningen Kettingen nr 2 utan personlig ansvarighet på följande adress S:t Eriksg. 59, 112 34, Stockholm.

Bostadsföreningen Kettingen nr 2 utan personlig ansvarighet är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsföreningen Kettingen nr 2 utan personlig ansvarighet så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Gadde, Birgit Yvonne Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant . Hessling, Immaculate som är född 1961 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att förvalta fastigheterna tomterna nr 31 och 32 i kvarteret Kättingen med adress S:t Eriksgatan 59 och 61 inom S:t Görans församling, Stockholms kommun, och där bereda bostäder åt sina medlemmar.