Bostadsrättsföreningen Bergsund nr 1

Stockholms län

Information

702000-1470 är organisationsnummer för verksamheten Bostadsrättsföreningen Bergsund nr 1. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Bergsund nr 1 är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Stockholm som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Bergsund nr 1 finns i.

Bostadsrättsföreningen Bergsund nr 1 har varit registrerat sedan 1939-03-29 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Bergsund nr 1 så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Bergsund nr 1 är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Bergsund nr 1 är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Bergsund nr 1 så kan ni göra det på telefon genom 08-7757200 eller genom brev på följande adress:
Bergsunds Strand 9, 117 38, Stockholm

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Bergsund nr 1 och det är Karlsson, Jan Mårten som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Helena Karin Augusta som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Christer Roland som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramapura Sunderraj Bjerre, Lisa Ingr som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölund, Edith Sara Johanna som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Apelgren, Olov Gunnar som är född 1926 och har titeln SuppleantLöfgren, Karin Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant,