Stefan Fält, Formgivare

Stockholms län

Information

Stefan Fält, Formgivare hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Stefan Fält, Formgivare finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Stefan Fält, Formgivare tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Stefan Fält, Formgivare har haft sedan 1996-01-01. Stefan Fält, Formgivare har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stefan Fält, Formgivare så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-224621.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Stefan Fält, Formgivare har idag 701212-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Stefan Fält, Formgivare

Idéarbete och produktion inom reklam, media, mode, musik och grafisk form. Konsult inom ovan nämnda områden.

I Stefan Fält, Formgivare så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fält, Lars Stefan Anders som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .