inredning. sofia ehrengren

Stockholms län

Information

701206-XXXX är organisationsnummer för verksamheten inredning. sofia ehrengren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som inredning. sofia ehrengren är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som inredning. sofia ehrengren finns i.

inredning. sofia ehrengren har varit registrerat sedan 1999-10-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för inredning. sofia ehrengren så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

inredning. sofia ehrengren är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för inredning. sofia ehrengren är följande:

Vill ni komma i kontakt med inredning. sofia ehrengren så kan ni göra det på telefon genom 070-7220043 eller genom brev på följande adress:

Inredningsuppdrag åt privatpersoner och företag.

Det finns olika personer som har en koppling med inredning. sofia ehrengren och det är Ehrengren, Ingrid Sofia som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,