Litsgaard Production

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Litsgaard Production. Det finns flera verksamheter som liknar Litsgaard Production i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Litsgaard Production är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-02-13 så har Litsgaard Production varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Litsgaard Production och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Litsgaard Production så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Litsgaard Production så kan ni göra det på 070-6877286.

Journalistisk verksamhet inom media samt konsultationer inom pr, produktion av dokumentärfilmer samt undervisning i media.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Litsgård Lebourne, Johanna Cecilia som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Litsgaard Production har 701116-XXXX som sitt organisationsnummer.