Mårten Leo Design

Stockholms län

Information

Mårten Leo Design hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Mårten Leo Design finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Mårten Leo Design tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Mårten Leo Design har haft sedan 1998-01-01. Mårten Leo Design har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mårten Leo Design så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Mårten Leo Design har idag 701106-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mårten Leo Design

Tillverkning och försäljning av konst, främst med hjälp av video, fotografi och video, datorer, foto, måleri. Beställningsjobb. Desgnbyråverksamhet, grafisk design och även fysisk design såsom möbler.

I Mårten Leo Design så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Leo, Per Mårten som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .