Ekonomikonsult Åsa Lindqvist

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Ekonomikonsult Åsa Lindqvist är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Ekonomikonsult Åsa Lindqvist är ett av dem. Statusen för Ekonomikonsult Åsa Lindqvist är att Bolaget är aktivt.

Ekonomikonsult Åsa Lindqvist är ett Enskild firma och skapades 2004-10-11. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ekonomikonsult Åsa Lindqvist ska trivas.

Ekonomikonsult Åsa Lindqvist är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Redovisnings- och ekonomikonsulttjänster åt företag och föreningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekonomikonsult Åsa Lindqvist är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27.

Idag är Ekonomikonsult Åsa Lindqvist och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Ekonomikonsult Åsa Lindqvist så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58593413.

.

De som är på något sätt har med Ekonomikonsult Åsa Lindqvist är Lindqvist, Åsa Maria som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ekonomikonsult Åsa Lindqvist har 700928-XXXX som sitt organisationsnummer.