SoarBit Systems

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter SoarBit Systems. Det finns flera bolag som liknar SoarBit Systems i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

SoarBit Systems är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-06-18 så har SoarBit Systems varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är SoarBit Systems och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med SoarBit Systems så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med SoarBit Systems så kan ni göra det på 08-256499.

Konstruktion, tillverkning och försäljning av flyginstrument och annan elektronisk apparatur, Konsultverksamhet inom databranschen samt konsult och uppdragsverksamhet inom flygbranschen. Fotografering och försäljning av bilder och grafik. Framtagning och försäljning av idéer, informationssamling, -lagring och informationsbehandling samt musikproduktion.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Permats, Anders Mikael som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

SoarBit Systems har 700913-XXXX som sitt organisationsnummer.