NZ Power

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter NZ Power. Det finns flera företag som liknar NZ Power i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

NZ Power är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-04-20 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-05-10 så har NZ Power varit registrerat och sedan 2006-04-20 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är NZ Power och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med NZ Power så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med NZ Power så kan ni göra det på 08-6568627.

1. Eventmanagement åt eventföretag (montering och nedmontering av tält och scener. 2. Installationer av IT utrustning (köksmonitorer) åt IT konceptföretag. 3. Renoveringsarbeten såsom Husfasadarbete, Trädgårdsarbete, takläggning och grundarbete (sanering och rivning)

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dempsey, Shane Edward som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

NZ Power har 700902-XXXX som sitt organisationsnummer.