Friday städ, riv och bygg

Stockholms län

Information

700827-XXXX är organisationsnummer för bolaget Friday städ, riv och bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Friday städ, riv och bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Friday städ, riv och bygg finns i.

Friday städ, riv och bygg har varit registrerat sedan 2005-03-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Friday städ, riv och bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-14.

Friday städ, riv och bygg är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Friday städ, riv och bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Friday städ, riv och bygg så kan ni göra det på telefon genom 08-7509093 eller genom brev på följande adress:

Städverksamhet, entreprenadverksamhet inom bygg samt personaluthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Friday städ, riv och bygg och det är Hadjifaqih, Ari Jamal som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,