Petra Höijer's Friskvård och Utbildning

Stockholms län

Information

700718-XXXX är organisationsnummer för företaget Petra Höijer's Friskvård och Utbildning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Petra Höijer's Friskvård och Utbildning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Petra Höijer's Friskvård och Utbildning finns i.

Petra Höijer's Friskvård och Utbildning har varit registrerat sedan 1999-12-27 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Petra Höijer's Friskvård och Utbildning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-04-12.

Petra Höijer's Friskvård och Utbildning är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Petra Höijer's Friskvård och Utbildning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Petra Höijer's Friskvård och Utbildning så kan ni göra det på telefon genom 073-9804053 eller genom brev på följande adress:

Massagebehandling och friskvårdsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med Petra Höijer's Friskvård och Utbildning och det är Höijer, Petra Wictoria Cecilia som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,