Newstream

Stockholms län

Information

700428-XXXX är organisationsnummer för företaget Newstream. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Newstream är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Newstream finns i.

Newstream har varit registrerat sedan 1998-11-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Newstream så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-14.

Newstream är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Newstream är följande:

Vill ni komma i kontakt med Newstream så kan ni göra det på telefon genom 08-854436 eller genom brev på följande adress:

Levererar tekniska ritningar och animationer i 3D med fokus på prototyputveckling av inredningskomponenter till varuhus och butiker.

Det finns olika personer som har en koppling med Newstream och det är Nyström, Carl Rune Alexander som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,