Mormor Asta

Stockholms län

Information

Mormor Asta hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Mormor Asta finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Mormor Asta tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Mormor Asta har haft sedan 2006-09-21. Mormor Asta har funnits sedan och 2006-09-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Mormor Asta så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-256756.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Mormor Asta har idag 700330-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mormor Asta

Tillverkning av smycken och inredningsdetaljer i liten skala, såsom julpynt, blompinnar' spaljéer, tavlor, ramar, tittskåp, burkar, blomkrukor, fat, dvs alla möjliga ting som gör ett hem personligt. återförsäljning av barnkläder och handväskor.

I Mormor Asta så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekberg Almqvist, Anna Magdalena som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .