Jord av Mylla

Stockholms län

Information

700320-XXXX är organisationsnummer för företaget Jord av Mylla. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jord av Mylla är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Jord av Mylla finns i.

Jord av Mylla har varit registrerat sedan 1997-02-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jord av Mylla så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Jord av Mylla är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Jord av Mylla är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jord av Mylla så kan ni göra det på telefon genom 08-6419093 eller genom brev på följande adress:

Uppdrag som kostymtecknare och scenograf. Formgivning och tillverkning av kläder, assesoarer och hemtextil.

Det finns olika personer som har en koppling med Jord av Mylla och det är Ek, Mylla Malin som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,