Pås-Kungen / Rent Hem

Stockholms län

Information

Försäljning av dammsugartillbehör, pås- och filterprenumerationer via internet, försäljning av ridsportsutrustning samt foder och strö till djur, organisations konsultationer inom området affärsutveckling. Första hjälpen- och sjukvårdsväska för hästar. Innehåll:olika sortes vätskor, olika sorters bandage, kniv, termometer, bommull, pincett, saxar, hygien artiklar och förbandsmaterial.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pås-Kungen / Rent Hem vars bolagstyp är Enskild firma.

I Stockholm så är Pås-Kungen / Rent Hem ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2000-07-24 så skapades Pås-Kungen / Rent Hem och bolaget är har F-skattsedel Pås-Kungen / Rent Hem har haft det sedan 2001-07-13.

Pås-Kungen / Rent Hem är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-07-13

700302-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Pås-Kungen / Rent Hem och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Pås-Kungen / Rent Hem så går det att nå dem via telefon på 040-1812000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pås-Kungen / Rent Hem är Bengtsson, Marcus Bertil Wilhelm som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .