Inredningsgalleriet Antikt och Nytt Stockholm

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Inredningsgalleriet Antikt och Nytt Stockholm. Det finns flera företag som liknar Inredningsgalleriet Antikt och Nytt Stockholm i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Inredningsgalleriet Antikt och Nytt Stockholm är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-06-12 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-08-21 så har Inredningsgalleriet Antikt och Nytt Stockholm varit registrerat och sedan 2008-07-03 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Inredningsgalleriet Antikt och Nytt Stockholm och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Inredningsgalleriet Antikt och Nytt Stockholm så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Inredningsgalleriet Antikt och Nytt Stockholm så kan ni göra det på 08-158024.

Handel med inredningsartiklar, mindre möbler, prydnadssaker. Handel med antikviteter, gamla möbler. Viss handel med krukväxter, blommor. Mediauppdrag, mediaträning, föreläsning, redaktör.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Larsson, Per Magnus som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Inredningsgalleriet Antikt och Nytt Stockholm har 700217-XXXX som sitt organisationsnummer.