Bodare Consulting

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Bodare Consulting är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bodare Consulting är ett av dem. Statusen för Bodare Consulting är att Bolaget är aktivt.

Bodare Consulting är ett Enskild firma och skapades 2009-09-18. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bodare Consulting ska trivas.

Bodare Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-09-24. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning och konsultation av produkter och tjänster inom IT och Telekom relaterade områden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bodare Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-09-24.

Idag är Bodare Consulting och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Bodare Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-42054376.

.

De som är på något sätt har med Bodare Consulting är Bodare, Bror Patrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bodare Consulting har 700127-XXXX som sitt organisationsnummer.