T. Carlsson Frakt

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och T. Carlsson Frakt är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och T. Carlsson Frakt är ett av dem. Statusen för T. Carlsson Frakt är att Bolaget är aktivt.

T. Carlsson Frakt är ett Enskild firma och skapades 2001-06-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som T. Carlsson Frakt ska trivas.

T. Carlsson Frakt är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-12. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Yrkesmässig godstrafik med lastbil.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T. Carlsson Frakt är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-22.

Idag är T. Carlsson Frakt och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med T. Carlsson Frakt så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2080313.

.

De som är på något sätt har med T. Carlsson Frakt är Carlsson, Lars Thommy Nicklas som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

T. Carlsson Frakt har 700110-XXXX som sitt organisationsnummer.