Catfarm Music

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Catfarm Music är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Catfarm Music är ett av dem. Statusen för Catfarm Music är att Bolaget är aktivt.

Catfarm Music är ett Enskild firma och skapades 1998-11-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Catfarm Music ska trivas.

Catfarm Music är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Rörelsen skall bedriva musikproduktion, musikförlag, royalty, scenisk framställning och framträdanden, turnéverksamhet, handel och uthyrning av teknisk utrustning för musik samt konsultverksamhet inom musikbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Catfarm Music är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Catfarm Music och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Catfarm Music så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7007747.

.

De som är på något sätt har med Catfarm Music är Boström, Fredrik Håkan som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Catfarm Music har 691111-XXXX som sitt organisationsnummer.