Bartan Travel Agency

Stockholms län

Information

691023-XXXX är organisationsnummer för företaget Bartan Travel Agency. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bartan Travel Agency är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Bartan Travel Agency finns i.

Bartan Travel Agency har varit registrerat sedan 2006-06-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bartan Travel Agency så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-04.

Bartan Travel Agency är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Bartan Travel Agency är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bartan Travel Agency så kan ni göra det på telefon genom 08-369745 eller genom brev på följande adress:

Flygbiljetter till hela världen.

Det finns olika personer som har en koppling med Bartan Travel Agency och det är Sabrie, Bile Idle som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,