Stockholms Personal- och löneservice

Stockholms län

Information

691019-XXXX är organisationsnummer för företaget Stockholms Personal- och löneservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stockholms Personal- och löneservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Stockholms Personal- och löneservice finns i.

Stockholms Personal- och löneservice har varit registrerat sedan 2007-06-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stockholms Personal- och löneservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-03.

Stockholms Personal- och löneservice är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Stockholms Personal- och löneservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stockholms Personal- och löneservice så kan ni göra det på telefon genom 073-3304007 eller genom brev på följande adress:

konsultverksamhet inom personalbemanning.

Det finns olika personer som har en koppling med Stockholms Personal- och löneservice och det är Eklund, Maria Camilla Louise som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,