Nicole Vider Inredningsdetaljer

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Nicole Vider Inredningsdetaljer är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nicole Vider Inredningsdetaljer är ett av dem. Statusen för Nicole Vider Inredningsdetaljer är att Bolaget är aktivt.

Nicole Vider Inredningsdetaljer är ett Enskild firma och skapades 1997-04-17. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nicole Vider Inredningsdetaljer ska trivas.

Nicole Vider Inredningsdetaljer är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av inredningsdetaljer i keramik såsom masker, vaser m.m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nicole Vider Inredningsdetaljer inte är momsregistrerat.

Idag är Nicole Vider Inredningsdetaljer och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Nicole Vider Inredningsdetaljer så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Nicole Vider Inredningsdetaljer är Vider, Monica Eva Nicole som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nicole Vider Inredningsdetaljer har 690914-XXXX som sitt organisationsnummer.