Realise Stockholm

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Realise Stockholm. Det finns flera företag som liknar Realise Stockholm i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2005-12-08 så har Realise Stockholm varit registrerat. Idag är Realise Stockholm och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Realise Stockholm så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Realise Stockholm så kan ni göra det på .

Konsultverksamhet till företag och frivilligorganisationer som vill utveckla sin corporate social responsibility (csr) strategi. samt analyserar behov, utvecklar och implementerar strategier, samt ge support i utvecklande av samarbeten. csr innebär att företag tar större ansvar för sin verksamhets inverkan på bla individer, miljö och samhälle: ofta i samarbete med organisationer som har expertis inom relevant område. översättningar och inspirationsföreläsningar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Rolandsdotter, Louisa Ellinor som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Realise Stockholm har 690822-XXXX som sitt organisationsnummer.