Dive & Climb Håkan Jörgensson

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Dive & Climb Håkan Jörgensson. Det finns flera verksamheter som liknar Dive & Climb Håkan Jörgensson i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Dive & Climb Håkan Jörgensson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1995-08-22 så har Dive & Climb Håkan Jörgensson varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Dive & Climb Håkan Jörgensson och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Dive & Climb Håkan Jörgensson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Dive & Climb Håkan Jörgensson så kan ni göra det på 08-199459.

Dyk- och klätterutbildning, försäljning av dyk- och klätter- utrustning, försäljning av fotografier och texter samt rapjump. Arrendera Camping restaurang, försäljning av mat öl och vin.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jörgensen, Hans Thure Håkan som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Dive & Climb Håkan Jörgensson har 690811-XXXX som sitt organisationsnummer.