Elli Production

Stockholms län

Information

690707-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Elli Production. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elli Production är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Elli Production finns i.

Elli Production har varit registrerat sedan 2008-01-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elli Production så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-08.

Elli Production är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Elli Production är följande:

Vill ni komma i kontakt med Elli Production så kan ni göra det på telefon genom 08-6045788 eller genom brev på följande adress:

Grafisk formgivning och originalproduktion samt projekt- och produktionsledning.

Det finns olika personer som har en koppling med Elli Production och det är Pedersen, Ingrid Eleonor som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,