Primal-Konsult

Stockholms län

Information

690602-XXXX är organisationsnummer för bolaget Primal-Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Primal-Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Primal-Konsult finns i.

Primal-Konsult har varit registrerat sedan 1996-11-28 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Primal-Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Primal-Konsult är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Primal-Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Primal-Konsult så kan ni göra det på telefon genom 08-846367 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och inköp av utbildningar, cateringverksamhet samt konsultverksamhet inom religionsfrågor.

Det finns olika personer som har en koppling med Primal-Konsult och det är Ramstedt, Karin Cecilia som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,