Morins i Stockholm

Stockholms län

Information

Morins i Stockholm är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Morins i Stockholm finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Morins i Stockholm är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-08-05.

Morins i Stockholm som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-06-19. Men sedan 2002-08-05 så har Morins i Stockholm varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Morins i Stockholm så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7745648.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Morins i Stockholm ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Morins i Stockholm. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Försäljning, konsultation och utbildning av datorprogramvaror, försäljning av hårdvara, dator, försäljning och konsultation av kosttillskott och personlig tränare inom fysisk och psykisk hälsa. Föreläsare i motivation.

Firmatecknare för Morins i Stockholm är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Morins i Stockholm och det är följande personer, Morin, Hans Jonas som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Morins i Stockholm är 690507-XXXX.