P.S.T. Windahl Fine Oriental Antiquities and Works of Art

Stockholms län

Information

P.S.T. Windahl Fine Oriental Antiquities and Works of Art är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som P.S.T. Windahl Fine Oriental Antiquities and Works of Art finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

P.S.T. Windahl Fine Oriental Antiquities and Works of Art är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-09-25.

P.S.T. Windahl Fine Oriental Antiquities and Works of Art som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-01-23. Men sedan 2003-10-02 så har P.S.T. Windahl Fine Oriental Antiquities and Works of Art varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på P.S.T. Windahl Fine Oriental Antiquities and Works of Art så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-237212.

Stockholm arbetar för att bolag som P.S.T. Windahl Fine Oriental Antiquities and Works of Art ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för P.S.T. Windahl Fine Oriental Antiquities and Works of Art. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Internationell handel med konst- och konstrelaterade föremål och tjänster och lokaler fastigheter, inklusive värderingar samt handel och investering i konst och värdepapper.

Firmatecknare för P.S.T. Windahl Fine Oriental Antiquities and Works of Art är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till P.S.T. Windahl Fine Oriental Antiquities and Works of Art och det är följande personer, Windahl, Pär Sven Truls som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för P.S.T. Windahl Fine Oriental Antiquities and Works of Art är 690330-XXXX.