Oppibacken consulting

Stockholms län

Information

690219-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Oppibacken consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oppibacken consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Oppibacken consulting finns i.

Oppibacken consulting har varit registrerat sedan 2007-05-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Oppibacken consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Oppibacken consulting är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Oppibacken consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Oppibacken consulting så kan ni göra det på telefon genom 070-5272482 eller genom brev på följande adress:

Utveckling av verksamheter såsom IT-system, organisation och personal. Utbildning samt textförfattande.

Det finns olika personer som har en koppling med Oppibacken consulting och det är Åhlund, Jon Karl Rickard som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,